Матеріально-технічне забезпечення Дубаневицького ЗЗСО І-ІІ ст. ім.І.Альберта

  1. Матеріально-технічна база закладу освіти включає 3 будівлі, споруди ( котельня, дровітня, спортивний комплекс), обладнання, інші матеріальні цінності, вартість яких відображено у балансі закладу освіти.
  2. Майно закладу освіти є на балансі Городоцької міської ради Львівського району Львівської області.
  3. Заклад освіти відповідно до чинного законодавства користується землею, іншими природними ресурсами і несе відповідальність за дотримання вимог та норм з їх охорони.
  4. Вилучення основних фондів, оборотних коштів та іншого майна закладу освіти проводиться лише у випадках, передбачених чинним законодавством. Збитки, завдані закладу освіти внаслідок порушення його майнових прав іншими юридичними та фізичними особами, відшкодовуються відповідно до чинного законодавства.
  5. Для забезпечення освітнього процесу база закладу освіти складається із навчальних кабінетів, бібліотеки, комп’ютерного кабінету, їдальні, музею, майстерень.
  6. Заклад освіти має земельну ділянку, де розміщуються спортивний та ігровий майданчики, господарські будівлі, сад тощо.
  7. Списання основних засобів і майна здійснюється за рішенням засновника, тобто Городоцької міської ради Львівського району Львівської області , відповідно до порядку, який встановлений чинним законодавством.
Головний корпус закладу

Add a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *